Socialförvaltningen möter kritiken Tv4 Halland 5 juli 2011

http://www.nyhetskanalen.se/tv?vid=1754916&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

http://www.nyhetskanalen.se/tv?vid=1754896&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

http://www.nyhetskanalen.se/tv?vid=1751696&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se


Här är länken till när Socialförvaltningen svarar på kritiken.

Vi har även hört av högsta chefen på Socialförvaltningen i dag.

Ett nytt inlägg kommer snart som sagt , men det är mycket just nu med den mediala uppmärksamheten, vilket är bra, så de nya inläggen får vänta ett litet tag.
I eftermiddag kommer en välkänd kvällstidning på besök, så får vi se om de gör ett bra jobb och om det blir en publisering.

På återseende och kramar.
Malin och Jörgen


Kommentarer
Postat av: Caroline

Hm, jag tycker det känns lite lamt.. Det enda dom beklagar är att ni UPPLEVT det som att ni inte blivit respektfullt bemötta... Inte att dom valt att INTE titta på ALLA andra aspekter, möjligheter, läkarutlåtande m.m. Att dom brytit mot tystnadsplikter och lagar och allt annat som framkommit när man läst er blogg. Eller att ni faktiskt inte HAR blivit respektfullt bemötta. Det är ju inte bara er upplevelse, utan rena fakta att ni nte har blivit det. Nu vet ju vi som läst bloggen hur saker och ting ligger till, men de som bara ser detta inslaget vet ju inte en tiondel av vad som hänt. Är det så att ni inte fick berätta mer, eller har dom klippt bort?

2011-07-06 @ 11:50:00
URL: http://fitline4life.blogspot.com
Postat av: Jeanette

Håller med Caroline. Förstår att man inte kan sitta i Tv och säga vad som helst men man kan i alla fall säga att man skall utreda om något tjänstefel begåtts. Era upplevelser är givetvis oerhört viktiga men allra viktigast är ju att man utreder om allt gått rätt tillväga och ser över sina arbetsrutiner så att familjer inte kan splittras godtyckligt. I så här viktiga ärenden skall inte lagar och förordningar kunna "tolkas" de skall vara solklara och tillämpas lika av alla handläggare! ser fram emot tidningsreportaget imorgon och hoppas att högsta chefen som nu kontaktat er ser äver sin personal och dess agerande. Önskar er fortsatt styrka!

2011-07-07 @ 10:53:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0